Behandlingar

Jag arbetar med flera olika tekniker och behandlingar, till exempel klassisk svensk massage, taktil massage för avspänning och behandlande massage för specifika problem.Klassisk svensk massage

Den klassiska svenska massagen är en djupgående massage som ökar välbefinnande, löser upp spänningar och ger avslappning i hela kroppen. Regelbunden massage bidrar även till minskad stress och bättre sömn.

30 minuter 420 kronor
60 minuter 700 kronor

Behandlande massage

Här fokuserar vi på ditt specifika problemområde. Det kan vara spänningar i nacke och axlar, huvudvärk, problem med bett och käkled, ländryggssmärta eller något annat som du behöver hjälp med. Flera olika massageterapeutiska tekniker används för att behandla på bästa sätt. 

Vid första tillfället utförs muskeltester för att kartlägga problemområdet innan behandlingen börjar. Jag kombinerar massagen med bl.a. muskeltöjning och triggerpunktsbehandling för att nå så bra resultat som möjligt.

30 minuter 420 kronor
60 minuter 700 kronor

Taktil massage

Att skapa trygghet är grunden i den taktila behandlingen. Det är en mjuk massagebehandling i ett lugnt tempo med ett fast tryck på huden. Massagen följer ett bestämt mönster som upprepas och skapar lugn och välbefinnande. Den taktila behandlingen är effektiv för att minska oro, stress och smärta men är också bra vid utmattningssyndrom eller sömnproblem.

60 minuter 700 kronor